MD-Visual Bt. grafikusaként egyedi logokat és látványterveket készítek.
Fontosnak tartom a megrendelő szemléletmódjának és igényeinek megismerését. Ez a két dolog a legfontosabb az ideális grafika megvalósításához. Az alapos igényfelmérést követően készítem el a  kívánt grafikát, szükség szerint változtatok azon. Szívesen fogadom a megrendelő észrevételeit és ötleteit tervezés közben is.
Rengeteg logoval találkozunk nap mint nap az interneten és  környezetünkben is.  Ezeknek a lényege a figyelemfelhívás és egyedi azonosíthatóság.
De milyen is egy jó logo?
A modern logok a minimalista, egyszerű stílust képviselik. Ez lehetővé teszi, hogy az ember akár egyetlen megtekintés után is képes legyen felidézni vagy akár lerajzolni azt. 
Fő sajátosságok
  • Színvilág

    A színek egymagukban is sok mindent ki tudnak fejezni, egy logon pedig még nagyobb jelentőséggel bírnak.

  • Stílus
    Fentebb már említettem, hogy napjainkban a legfelkapottabb stílusok közé tartozik a minimalista/modern, de nem szabad elfelejteni a klasszikus, különleges és rajzolt stílust sem.
  • Használat
    Fontos szempont, hogy tudjuk hol szeretnénk használni a logot. A legjobb, ha olyan logot választunk, ami fekete-fehér színben és kicsinyítve is jól mutat, ezzel szélesebb körben fogjuk tudni használni akár ruhákon, tárgyakon is

Amennyiben szeretnél saját logot, vagy további információra van szükséged, érdeklődj bátran!

Referenciák

Logo tervezés

Ár

10.000 Ft

Logok száma

2 db

További logo készítés

5.000 Ft

Formátumok

jpg, png, eps, ai